Fishburger jest fantastyczną opcją dla fanów ryb. Soczysta w środku i chrupiąca, złota z zewnątrz ryba. Wyrośnięta, drożdżowa bułka. Ulubione warzywne dodatki oraz pyszne sosy. Fishburger można podawać z dodatkiem…
Kontynuuj czytanie-
Fishburger
-
Pesto z pokrzywy z orzechami włoskimi
Pesto z pokrzywy to wiosenny, zachęcający, zielony kolor i bardzo intensywny smak. Pesto jest ciężkie i wytrawne – nie każdemu będzie gustował w jego smaku. Idealnie sprawdzi się do makaronów,…
Kontynuuj czytanie -
Gofry z owocami
Gofry – puszyste, chrupiące, słodkie lub wytrawne. Idealne na śniadanie, przekąskę, deser. Z owocami, bitą śmietaną, sosem czekoladowym, dżemem lub cukrem pudrem. Pyszne z jajkiem, wędliną, warzywami.
Kontynuuj czytanie -
Miód z mniszka lekarskiego
Mniszek lekarski jest pospolicie występującym kwiatem na polskich łąkach. Od dawna znane są jego lecznicze właściwości dlatego przyrządza się z niego napary, syropy, maseczki, miody. Mniszek ma działanie antyoksydacyjne co…
Kontynuuj czytanie -
Sos tatarski
Sos tatarski jest idealnym sosem do grillowanych mięs i kiełbas. Świetnie komponuje się z jajkami ugotowanymi na twardo, wędlinami i zimnym mięsem. Pasuje do burgerów, sandwichy, tostów z serem i…
Kontynuuj czytanie -
Młoda kapusta
Młoda kapusta – delikatna, słodka i bardzo łatwa w przygotowaniu. Nie wymaga długiej obróbki. Wystarczy ją tylko drobno posiekać i chwilę gotować. Młoda kapusta idealnie pasuje do kotletów schabowych, kotletów…
Kontynuuj czytanie -
Gulasz z serc drobiowych
Pyszny grzybowo – śmietanowy gulasz przygotowany z serc drobiowych. Intensywny w smaku z dodatkiem ostrej papryczki chilli. Idealny dla wszystkich fanów podrobów. Świetnie sprawdzi się podany z ogórkiem kiszonym, z…
Kontynuuj czytanie -
Omlet z szynką i papryką
Omlet jest daniem bardzo uniwersalnym, które można modyfikować i ulepszać w zgodzie z własnym gustem. Idealny w wersji śniadaniowej wytrawnej z szynką, papryką, cebulą. Świetny z dodatkiem sera, pieczarek i…
Kontynuuj czytanie