Ogórki konserwowe z chili są nowym spojrzeniem na klasyczne korniszony. Słodki i słony smak zalewy przełamuje kwaśność octu i pikantność suszonej papryczki chili.
Kontynuuj czytanie-
Ogórki konserwowe z chili
-
Placki cukiniowo-marchewkowe
Pyszne, chrupiące, aromatyczne placki. Przygotowane ze startej cukinii i marchewki. Placki cukiniowo-marchewkowe są idealne jako przystawka, lunch lub kolacja.
Kontynuuj czytanie -
Kompot z wiśni
Nie ma nic lepszego na gorące dni niż domowy kompot z wiśni. Idealny na ciepło jak i na zimno po schłodzeniu w lodówce. Można podać go również z kostkami lodu.…
Kontynuuj czytanie -
Bezglutenowe knedle z truskawkami
Bezglutenowe knedle z truskawkami, przygotowane z mąki gryczanej białej są idealną propozycją dla fanów bezglutenowych posiłków. Są cięższe niż te klasyczne, przygotowane na mące pszennej. Są również bardziej sycące.
Kontynuuj czytanie -
Pałki kurczaka z ryżem
Pałki kurczaka z ryżem są bardzo łatwym w wykonaniu, jednogarnkowym daniem. Ryż jest aromatyczny, delikatnie ostry. Pałki kurczaka można zastąpić całymi udkami lub skrzydełkami.
Kontynuuj czytanie -
Krem z czosnku niedźwiedziego
Pozostając w uwielbieniu do czosnku niedźwiedziego i jego zastosowania powstała zupa. Zupa krem z czosnku niedźwiedziego jest bardzo aromatyczna i delikatnie pikantna.
Kontynuuj czytanie -
Pesto z czosnku niedźwiedziego
Pesto z czosnku niedźwiedziego jest absolutnie nieziemskie. Ten aromatycznym dip jest bardzo łatwy w przygotowaniu. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do tostów, naleśników czy mięs.
Kontynuuj czytanie -
Makaron z czosnkiem niedźwiedzim
Makaron z czosnkiem niedźwiedzim jest bardzo łatwy w przygotowaniu. Jest świetną lunchową i obiadową propozycją.
Kontynuuj czytanie