Pyszne, wegańskie gołąbki przygotowane z kaszy jaglanej z dodatkiem papryk, cebuli oraz czarnuszki. Wzbogacone o pikantną nutę pasty chilli z pewnością przypadną do gustu fanom mocniejszych i wyraźniejszych smaków. Gołąbki…
Kontynuuj czytanie-
Gołąbki z kaszą jaglaną w liściach kalarepy
-
Lody czereśniowe
Domowe lody smakują najlepiej. W szczególności te o pięknym, intensywnym kolorze i wyśmienitym smaku. Lody czereśniowe z pewnością przypadną do gusty dzieciakom jak i starszym smakoszom.
Kontynuuj czytanie -
Nalewka z rabarbaru
Rabarbar jest warzywem występującym w określonym czasie. Nalewka jest świetnym sposobem na zatrzymanie jego smaku na dłużej.
Kontynuuj czytanie -
Lemoniada z kwiatów czarnego bzu
Bardzo zdrowa, musująca lemoniada, którą przyrządzić można jedynie gdy kwitną kwiaty czarnego bzu.
Kontynuuj czytanie -
Rwany chlebek z czosnkiem niedźwiedzim
Rwany chlebek z czosnkiem niedźwiedzim jest hitem każdej imprezy. Jest idealną przystawką lub przekąską. Świetnie smakuje podany od razu po upieczeniu jak i na zimno w towarzystwie ulubionych dipów.
Kontynuuj czytanie -
Dip z czosnku niedźwiedziego
Dip przygotowany z czosnku niedźwiedziego jest idealny do makaronów, ryb, tostów, grillowanych warzy i mięsa.
Kontynuuj czytanie -
Krewetki z chilli w winie
Bardzo łatwe w przygotowaniu danie, które z pewnością zachwyci wszystkich smakoszy owoców morza. Krewetki są delikatne i jędrne a maślany sos z dodatkiem wina oraz chilli i czosnku idealnie smakuje…
Kontynuuj czytanie -
Flaczki z boczniaków
Flaczki z boczniaków to pyszna, bardzo sycąca i rozgrzewająca zupa.
Kontynuuj czytanie