Dip z czosnku niedźwiedziego

Dip przygotowany z czosnku niedźwiedziego jest idealny do makaronów, ryb, tostów, grillowanych warzy i mięsa.

Wydrukuj

Dip z czosnku niedźwiedziego

napisała:

0,0 rating
  • V
  • VG
  • GF
  • DF
Aromatyczny, zielony dip.
  • Poziom trudności:Łatwy
  • Czas przygotowania:10 min.
  • Czy można zamrażać?:Nie
Składniki
  • 20 liści czosnku niedźwiedziego
  • 3 łyżki oliwy
  • 1/4 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka octu jabłkowego
Sposób przygotowania
Liście czosnku umyj i osusz. Odetnij łodygi, nie będą potrzebne. Liście drobno posiekaj. Przesyp je do moździerza, dodaj sól i delikatnie rozetrzyj. Dolej oliwę, ocet i wymieszaj.

Leave a Reply