Pasta jajeczna z ogórkiem kiszonym

Pasta jajeczna z ogórkiem kiszonym jest łatwą w przygotowaniu śniadaniową propozycją.

Wydrukuj

Pasta jajeczna z ogórkiem kiszonym

napisała:

0,0 rating
  • V
Szybka w przygotowaniu śniadaniowa pasta.
  • Poziom trudności:Łatwy
  • Czas przygotowania:15 min.
  • Czas gotowania:8 min.
  • Ilość porcji:2
  • Czy można zamrażać?:Nie
Składniki
  • 4 jajka
  • 1 większy ogórek kiszony
  • 1 łyżka majonezu
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego
  • 1 łyżeczka musztardy delikatesowej
  • sól/pieprz
Sposób przygotowania
Jajka ugotuj na twardo, wystudź, obierz ze skorupki i pokrój w drobną kostkę. Ogórka również pokrój w drobną kostkę. Do jajek i ogórka dodaj majonez, jogurt naturalny, musztardę, dopraw solą i pieprzem i wymieszaj. Pastę podawaj na pieczywie, grzankach lub waflach.

Leave a Reply