Warzyw i ziół nigdy za wiele. Podane z odpowiednim dresingiem stanowią idealną smakową kompozycję. Do sałatki można użyć ulubionych warzyw i owoców w dowolnych proporcjach.

Wydrukuj
Sałatka z ziołami i fasolą szparagową
- V
- GF
- DF
Warzyw i ziół nigdy za wiele. Podane z odpowiednim dresingiem stanowią idealną smakową kompozycję.
Składniki
- różnego rodzaju sałata
- ½ kg zielonej fasoli szparagowej
- 2 średniej wielkości pomidory malinowe
- czerwona cebula
- 1 mała papryczka chilli
- 3 rzodkiewki
- połowa gruszki (wybierz soczystą)
- garść ozdobnej natki pietruszki
- garść listków kolendry
- garść liści pachnotki
- garść liści lubczyku
- garść liści czerwonego szpinaku
- garść listków bazylii Piccolino
- garść szczawiu